lördag, maj 31, 2008

Sommardag

Sommaren är här i Bredsel på rikt. Varje vindpust är som en gåva från gud, och jag önskar att älven vore lite varmare så att man skulle kunna ta sig ett dopp utan att frysa häcken av sig och bli sjuk.

Varför sitter jag framför datorn och äter dumle? Jag ska ju ligga ute på min filt!

torsdag, maj 29, 2008

Hejdå Helex

Nu har vi varit och sagt upp gymkorten, buhu. Jag vill ju fortsätta att svettas med dom sköna tanterna och Janne på aerobicsen! Får se om jag börjar träna på StepIn i Boden trots att dom inte har någon aerobics, men i sommar blir det nog ändå mest spring. Ska iaf träna som en tok tills kortet på Helex går ut sista juni, beach tvåtusenåtta hörrni!

Tur att jag fick se en tant med rolig mustasch på HM idag, och att jag hittade en fin klänning (annars hade ju dagen varit helt förstörd!). Ajözz till sjözz som D skulle ha sagt, och godnatt!

måndag, maj 26, 2008

Sådärja

Nu kan vi med gott samvete snaska i oss en chokladbit till..Efter 27 minuter och 11 sekunder korsade vi mållinjen, bara 43 sekunder långsammare än ifjol, och då har vi tränat betydligt mindre iår. Allt under 30 är kalasbra! Heja oss!

Hej&hå, dagen D är här

Det håller på att blåsa upp till orkan och regnar. Vi ska springa vårruset, och jag kan för allt i världen inte hitta min vindjacka. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men jag vet iaf att jag ska springa fort som fan!

söndag, maj 25, 2008

Utvilad at last

Herre min skapare, vilken skön helg jag haft. Laddat batterierna genom att lapa sol, äta god mat&god glass, motionerat lagom och umgåtts med människor som får mig att må bra. Imorgon är det dax för vårruset, och förhoppningsvis blir mitt och Elinas resultat även det en humörhöjare.

Hittills har vi njutit av söndagskvällen genom att äta morsdagsmiddag på St Lawrence Steakhouse, jag har tagit ett mysigt bad och nu ska vi kolla på National Treasure-Book of Secrets (som jag längtat så hemskt efter!).

Ingen mer söndagsångest! Arbetsveckorna går ju så fort ändå!

torsdag, maj 22, 2008

Slut som artist

Idag tog energin slut. Har verkligen fått kämpa den här veckan för att vara positiv och pigg, allt negativt skit runt omkring en gör det svårt för mungiporna att automatiskt peka uppåt. Sur, vresig, trött, matt och grinfärdig, såhär ska det ju inte vara när sommaren är påväg!

Middag på balkongen, en god chokladbit och en surrig (som vanligt) löprunda med Elina ska nog göra susen. Snart är det helg dessutom, och jag hoppas verkligen på vackert väder så jag kan sola, grilla och ta en&annan morgonpromenad med Sandra&Filip. Får försöka tänka lite extra på mina fina energiboostande vänner som alltid gör mig glad på insidan iaf, ni är bäst!

onsdag, maj 21, 2008

I was just guessin' at numbers and figures,
pulling your puzzles apart

Questions of science, science and progress,
do not speak as loud as my heart

måndag, maj 19, 2008

Ja, jag är störd

När jag handlar i affärer där man ska lägga upp alla varor på ett rullband så har jag en egen taktik. Tvångsmässigt så vill jag lägga allting i fina, prydliga rader (inga varuberg här inte) och med streckkoden från kassören/kassörskan. Ifall att jag skulle sacka efter med uppläggningen (dvs, kassören/kassörskan hinner läsa in alla varor innan mina resterande hunnit upp på bandet) så sparar jag alltid mina varor med PLU-kod (frukt, grönsaker osv) till sist, eftersom det tar betydligt längre tid att knappa in PLU-koden än att bara läsa av streckkoden, och jag hinner således ikapp.

Alltid samma sak, Darling kan ju glömma sina drömmar om att få lägga upp varorna på bandet, han får packa i påsar.

söndag, maj 18, 2008

Sunday bloody sunday

Det här måste vara dagen då han där uppe hånskrattar åt ens planer och sätter alla käppar som finns i hjulen. En mysig promenad? I snöstorm? Nej tack. Har istället hyrt en cheerleaderfilm och håller på att göra milkshake. Får väl få utlopp för min rastlöshet genom att simma tjugo längder i badkaret eller nåt. Behöver en lugn mysdag dessutom, halleluja, kanske det var hans planer?

onsdag, maj 14, 2008

Om jag haft det bra?

Låt oss säga såhär; maten var så god att jag nästan dog varje gång jag tog en tugga, jag gick runt i klänning utan leggings alt. shorts&linne i den underbara italienska solen, jag hann shoppa två kalasfina klänningar och ännu en juicy tube och massor av små badbomber från Sephora, jag har skrattat, träffat folk och stormtrivts.

När jag gick ut från Kallax. Då snöade det. Need I say more? Tur att jag har Darling som räddar alla mina dagar och får mig att längta hem.

torsdag, maj 08, 2008

Gårdagens tips från Husbonden

Built to last-Melee



(Nu är jag ett stressat stoll med allt under full kontroll..inte! Om en halvtimme åker vi till flygplatsen, min väska väger oroväckande nära tjugo kilo, och jag har inte hunnit måla naglarna eller borsta tänderna än. Hej&hå, hittar jag en dator så lär ni märka det, om inte så hörs vi på tisdag! Ha en trevlig helg pumpkins!)

tisdag, maj 06, 2008

Time to go is getting close

För varje par skor som jag lägger ner i den nya, fina resväskan så vaknar ännu en liten fjäril till i magen. Känns jobbigt att lämna Darling hemma, men jag antar att jag måste klippa navelsträngen som vuxit sig sig så stark under de senaste två och ett halvt åren. Kent's Hagnesta Hill och Coldplay's X&Y finns med på MP3'n som snuttefilt ifall det blir kallt och ensamt i hotellsängen, fast jag antar att jag kommer slocka som en trasig lampa då jag får krypa ner i sängen efter en ~14 timmar lång arbetsdag. Fyra dagar i sträck.

Men gud så jag längtar!

Jag vill ha solen i ögonen och dina armar runt mig

måndag, maj 05, 2008

I got things to do

Ni kan med all rätt tro att jag har häcken full! Två dygn och en kväll kvar innan avresa till Milano, och jag har inte hunnit vaxa benen, växla pengar, införskaffa flourskölj, tvätta, ladda kameran och MP3:n, packa eller motionerat mina två obligatoriska pass. Jag har däremot hunnit få till ett par snitsiga brillor, skrivit kontrakt på huset, plockat fram alla kläder som ska med utom de som ligger i tvätten, sytt fast knapparna på mässkavajen ordentligt, fått luggen klippt och ätit korv&makaroner.

Nästa göromål får bli en löprunda, kanske hjälper det till att stressa ner lilla kroppen. Snart pyser det ånga ur mina öron!

Hannans nya glasögon


















(Om du klickar på bilden så den blir förstorad kan du se att dom faktiskt är mönstrade!)

torsdag, maj 01, 2008

Ännu en soldag

Solens strålar gör det sjutton grader jättevarmt (i skuggan), och min kropp härligt varm, dåsig och uppmjukad efter ett halvår av minusgrader. Jag ligger på min mysiga IKEAfilt och läser, äter godis (jo, vi börjar idag igen efter en månads tortyr) och dricker vatten, Darling tvättar bilen eftersom han får myror i brallan och inte kan sitta still när det blir varmare än tio grader i solen. Jag får vara lat och sola, han får aktivera sig, bilen blir ren. Win-win situation!