270g choklad
1dl vispgrädde
3cl cointreu/2msk rivet apelsinskal
2msk kakao
1msk florsocker
Hacka chokladen så smått som du ids och lägg den sen i en bunke.
Värm grädden i kastrull på spisen, låt den inte koka.
Häll grädden över chokladen och rör om, rör om, rör om.
Fortsätt röra tills all choklad smält, ev måste du stödvärma i micron korta stunder för att allt ska smälta.
Släng i smaksättningen och rör om ordentligt.
Låt svalna och stelna i kylskåp i ca 2 timmar.
Sikta kakao och florsocker på ett fat, rör om tills det blandat sig ordentligt.
Rulla små bollar av tryffelsmeten och rulla det sedan i kakaoblandningen.
Förvara i kylskåp men servera rumstempererade.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar