Botten:
3 ägg
1½dl socker
1dl glutenfri mix
4msk kakao
2msk pofiber
1tsk bakpulver
Smörkräm:
100g smör/margarin
2dl florsocker
2tsk vaniljsocker
1 äggula
Vispa ägg och socker pösigt
Blanda torrvarorna, blanda ner i smeten
Bred ut på bakplåtspapper i långpanna
Grädda i 250grader ca 5 minuter
Strö socker över kakan direkt den kommer ur ugnen
Stjälp upp på ett bakplåtspapper,
dra bort pappret det gräddats på
Låt svalna
Rör samman ingredienserna till smörkrämen
Bred krämen över kakan och rulla ihop
Tips:
Om inte bakplåtspappret vill släppa från kakan,
pensla då baksidan med kallt vatten
Frys rulltårtan innan du skär den för att få snygga skivor
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jamen jätteroligt att du kommenterar nu då! Tack för det :)
SvaraRadera