Kaka:
2 ägg
3 dl socker
1½ dl mjölk eller vatten
4½ dl glutenfri mix fin
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakaopulver
150g smält smör eller margarin
Glasyr:
3½ dl florsocker
50g smält smör eller margarin
4 msk kaffe
1 msk kakopulver
2 tsk vailjsocker
Garnering:
Kokos
Vispa ägg och socker pösigt
Blanda torrvarorna och blanda i smeten
Rör ner mjölk/vatten och smör/margarin
Häll i långpanna klädd med bakplåtspapper
Grädda ca 12 minuter i 225 grader
Rör ingredienserna i glasyren till en slät massa
Bred ut över den varma kakan
Strö över kokos
Låt svalna, skär sedan i bitar
Går utmärtk att frysa!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Tack! Du har räddat min dag! Mvh/ Fikasugen Glutenintolerant! ;)
SvaraRaderaTack för receptet!! Blev kanongott!! Ha en bra dag!
SvaraRaderaMvh/ Maria