onsdag, juni 08, 2016

Långhelgen

Långhelgen passerade i en rasande fart, i sällskap av familj och vänner.

Lördag besökte vi öppet hus på Räddningstjänsten här i Boden, och efter det kom Palina och My hit för middag, lek och spel på kvällskvisten för oss vuxna (Ticket to ride är vårt nya favoritspel!). Söndag kom familjen Stråmek hit, barnen röjde på bra under hela eftermiddagen/kvällen, vi åt karvat kött i pitabröd med grönt och såser vilket ju är så enkelt men så himla gott. I måndags kom kusinen Ted, syster Jessica och John hit, och det blev en liknande dag mot de tidigare. Lek, mat och surr!

Och apropå att intresset för bakning börjar spira igen, som jag skrev i ett tidigare inlägg, så har det blivit en hel del bakning i helgen också. Banankaka, bröd (från Nytt Bröd), chokladbollar och chokladrulltårta med en liten twist i form av smörkräm med punsch. Mums filibaba!

Annars så har jag tagit klivet tillbaka in i arbetslivet igen, efter några månader som student. Nu är det sommarjobb på KappAhl varvat med semester som står på schemat, om prick två veckor går vi på ledighet alla fyra. Första dagen på jobbet var i går, och jag var trött i huvudet när jag kom hem efter att ha försökt banka in allt nytt och väcka de där gamla slumrande kunskaperna till liv. Men kul är det!

Mysan


Grillad romansallad. Mums!

Lek i lekstugan med Patrik

Elsa och tremänningen Uffe

Mamma and med sitt ludna lilla gäng

Banankaka med lättvispad grädde

Äntligen återförenade! Supertrion!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar