måndag, februari 20, 2017

Efter helgen

När jag kom hem i fredags så gjorde jag det till ett barnlöst hem. Tjejerna hade blivit utlånade till sin farmor och farfar, och hemma satt en ensam man i soffan. Efter en dusch så parkerade även jag i soffan, vi slog på ett avsnitt Gilmore Girls, åt upp den lilla mängd choklad som fanns i hushållet och sedan sa jag godnatt innan jag kastade in handduken och la ner huvudet på kudden. Vaknade i soffan morgonen efter och var ordentligt förvirrad. Äsch, sånt som händer!

Resten av helgen spenderade jag och Crille med att äta, sova, se x antal avsnitt av tidigare nämna serie och åka ett varv längdskidor på Paglas 9 km-slinga. Sedan åkte vi till Bredsel, åt palt, provsatt i deras nya soffa och hämtade hem tjejerna. Slutet gott - allting gott. Vi kan konstatera att den där oplanerade tiden, när det är helt okej att inte servera näringsrika måltider och hålla på sovtider till sina barn, utan istället få äta chips till lunch och krypa ur pyjamasen vid 15, den var väldigt härlig och välbehövlig.

Nu är vi precis i starten på, och taggade inför, en ny vecka med rutiner och friska barn (PEPPAR PEPPAR). Skidåkning, skola/föris/jobb, Melodifestivalens fjärde deltävling i Skellefteå på lördag och kanske slalom på söndag? Det blir nog härligt!


1 kommentar: