tisdag, december 26, 2006

Sammanfattning av julens bravader

Julen har varit helt tokmysig! Kort(?) sammanfattat;

Söndag

Började dagen lugnt med att mysa med Darling innan han for, sen fixade vi oss fina och fick besök av mormor. Dagen gick fort, och hips vips var det dax för Kalle. När Kalle var avklarat så hämtade pappa farfar, och vi tjejor började med maten. Julbord, undanstök och sedan klappöppning. Fick massa fina prylar, redovisar när jag har tid/ork. Efter en lång övertalning så kom Darling upp för att tillbringa natten hos jag, kvinnlig list- jag säger då det.. ;)

Måndag
Klev upp relativt tidigt, försökte skotta fram min bil. Den ska ställas av, och då behövdes ett papper som låg i handsfacket. Tro dock inte att vi hade någon vidare framgång- låset hade frusit igen. Suck! Bara att beställa nytt papper och hålla humöret uppe. Slet sönder jackan också, lyckat. Lagade lite halvlyckat, men nu håller den iallafall. Drog iväg till Bredsel, spelade Spökjakten, käkade julbord och hängav oss sen till Trivial Pursuit(?), där jag stod som vinnare! For förbi Joelapa som hade fest, sen till hotellet för att köpa chips. Låg och myste i sängen med Darling, käkade chips och kollade på Bert :D

Tisdag
Klev upp 07:30, gjorde eld i pannan, myste med hundarna och duschade sedan. Käkade frukost och begav oss ut på promenad. 5 kilometer- 1 timme, skönt att röra på julskinkan med Storforsens dån i bakgrunden. In i värmen, dricka thé och få upp värmen.. Nu ska vi strax på julbord hos Darling's moster, sen dra hem till Luleå, jobb imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar