fredag, oktober 02, 2015

Ba-ra-pa-pa-pa-ra HELG!

Så har vi ännu en gång nått fram till fredag och helg, veckorna bara susar förbi. Jag har alltså avverkat första tentan och påbörjat utbildningens andra kurs, Anatomi och fysiologi. Otroligt intressant!

Jag sitter med ögonen uppspärrade som en uggla under föreläsningarna, antecknar och suger åt mig allt som en svamp. Sedan när jag kommer hem så beskriver och förklarar jag för och palperar (känner och undersöker på kroppen) på Crille, han har det inte lätt. Fast han har då inte klagat än så länge i alla fall, haha!

På dagens schema stod föreläsning från morgon fram till lunch, och efter att jag nu kommit hem, ätit lunch och sammanfattat dagens nya kunskaper så har jag tagit ledigt. Vi ska åka iväg till Bredsel när övriga i familjen är färdiga med sitt (jobb och föris), så jag ska ta och vika/hänga tvätt, packa in i bilen och snabbstäda lite.

Vill bara åka och hämta hem mina små älsklingar, men det blir svårt då den större av dem inte är på föris utan på gymnastiklektion. Dom har fått en tid i gymnastiksalen i skolan bredvid, så nu har hon gympa även på "skoltid" och inte bara kvällstid. Det var en väldigt förväntansfull tjej som packade kläder, vattenflaska och inneskor inför dagens lektion.

Nu måste jag sätta fart så att jag hinner klart innan avfärd. Ha en fin helg och blås inte bort (om ni nu befinner er i norra Sverige precis som jag) i stormvarnings-vädret!


Tarmar och snoppchock!


Säg hej till BENjamin..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar