onsdag, oktober 07, 2015

Elsas kalas

Hon har varit så taggad inför att fylla tre, att få ett eget kort på badhuset, äntligen få hänga med syrran på Ikea's lekland Småland och på Ica Maxi's lekland, och att få ha sitt första egna kalas med bara kompisar! Storasyster blev bjuden på ett annat kalas, så inte ens hon var hemma, vilket jag tror var bra. Fem stycken glada barn födda 2012 bjöd hon in, som fikade, lekte och fiskade fiskedamm.

I taket hängde rosa och lila ballonger, det var dukat med gula muggar och rosa tallrikar, allt enligt födelsedagsbarnets önskemål och beställning från Kalaskungen. Där hittade vi också fiskedammspåsarna som var papperspåsar i form av en fisk, riktigt fina!

Det serverades Elsas egenkomponerade rosa mördegskakor med dumle, nobless och rosa glitter, chokladbollar, mariannepannacotta, geléhallonpannacotta, olika sorters frukt, majskrokar och saft.

I fiskedammen fick alla en påse med ballong, pixibok med de tokiga brokiga (Elsas favoriter), kinderägg, gnuggis (tatuering) och en tablettask.En gullig skara fiskare


Det egenkomponerade bakverket

2 kommentarer:

  1. vad roligt med uppdatering från kalaset! har hoppats på att det så småningom skulle dyka upp här i bloggen, eftersom jag missade tillställningen... filip var lyrisk över abborren! och boken, hahaha, nya favoriten här hemma och tillochmed jag fnittrar hysteriskt åt 'åka hit, åka dit, åka bakåt på en skit' :D

    SvaraRadera