lördag, januari 27, 2018

Den grekiska bildbomben! Rhodos 2017

I augusti åkte vi iväg till Sunwing resorten i Kallitha, på Rhodos. Resan bokades under våren, tänkt som en morot under sommaren när vi skulle jobba båda två och ha sen semester, och det var ju smart gjort med tanke på att sommaren inte var den finaste vädermässigt. 

Hit reste vi även under våren 2012, Astrid var då ungefär 1,5 år och jag var gravid med Elsa. Då tänkte vi att vi absolut skulle kunna tänka oss att åka tillbaka, och framförallt att det var väldigt fint för barnen. Vi bodde då i området Helios, och likaså gjorde vi nu. Då bodde vi i ett Happy baby-rum på nedre plan med inhägnad terass, nu bodde vi på övre plan med balkong. 

Det var lika fint som vi mindes det, och tjejerna stormtrivdes. Dom vill åka tillbaka igen i sommar! Bad hela dagarna i hav eller pool, och minidisco och aktiviteter på kvällarna. Farmor och farfar var också i Kallithea under samma vecka, men bodde på ett annat hotell. Vi passade på att umgås en hel del både på dag- och kvällstid, men var även "för oss själva". 

Tjejerna utvecklades till riktigt duktiga simmare båda två, Astrid hade redan innan semestern knäckt simkoden, men var rätt försiktig i vattnet till en början, vid slutet av vår vecka så simmade hon som en liten fisk. Elsa ville minsann inte ha några armpuffar-syrran hade ju inga..Och så överraskade hon oss med att bara SIMMA IVÄG? Under ytan, ovan ytan, på mage och på rygg. Helt otrolig är hon denna unge!

En mysig vecka fick vi, och här kommer en ordentlig bildbomb;


Spaning från balkongen
Familjen!Flätning på morgonkvistenEfter spökkväll hos Lollo och Bernie


Hur fint?!  På hotellet finns massor av fina små utrymmen
Vi letade ödlor varje kväll
Hälsade på hos farmor och farfar.
Där fick man minsann äta chips i sängen!

Spaning efter syrsa(?)
Spaning efter krabbor på revet

Kvällens kockar på Costa's kitchen

Take-away på balkongen

"-KÖR UT MIG TILL HAVS" sa ElsaVi åkte på båtutflykt och simmade in i grottor

..och flöt runt litegrann


Mys hos farfar / Elsa fick vara kapten för en stundBad, bad och bad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar