fredag, februari 02, 2018

Tar sikte mot helgen

Just nu skriver jag som sagt C-uppsats, och det gör jag tillsammans med min vapendragare Axel. Det innebär att vi under hela denna läsperiod (fram till månadsskiftet mars/april ungefär) planerar vår tid väldigt fritt med endast seminarier som "fasta punkter". Turligt nog så är vi inne på samma spår när det gäller hur vi ska arbeta, det hade ju varit lite kämpigt om en av oss ville köra på i snabbt tempo från start och den andra vore en person som helst jobbar under press när slutdatumet närmar sig. Vi båda gillar i alla fall att ha lugna fredagar, plugga hemma och kunna sluta tidigare, och det känns ju bara så himla skönt. Hellre planera in mer under början av veckan och bocka av.

Att kunna hämta barnen direkt när Astrid slutar klockan 13:10, mysa på under eftermiddagen och smygstarta helgen lite innan Crille kommer hem strax efter 16, det känns lyxigt! Vi får passa på innan slutpraktiken drar igång, då blir det andra tider. Idag får Elsa med sig en kompis hem från förskolan, och så tänker jag att vi ska baka till mellis. Det får bli vår fredagstradition tänker jag, att fira in helgen lite och hänga i köket tillsammans. Vi får också fira att jag fick godkänt på en hemtenta som avslutar termin 5, den var så överjävla tråkig att skriva, så det var en lättnad kan jag avslöja.

Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg, innan vi tar helg så ska jag fixa och trixa lite med vårt utkast som ska skickas in till vår handledare inför att vi ska träffas på måndag. Trevlig helg på er!

Fick en bukett vita rosor igår som "grattis till godkänt på tentan", dom fick sällskapa med förra veckans lila rosor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar