söndag, maj 21, 2006

Nöjd, nöjdare, nöjdast.

Vi hade en riktigt trevlig kväll igår! Började dricka lite på vägen ner, och sen blev det grogg efter grogg hemma hos M, där vi kollade hockey (go Sverige! VM-final!) och Eurovision Song Contest. Finland hade en riktigt bra låt, men den var ingen schlager..Därför hade jag hoppats att Carola skulle placerat sig lite bättre, men man får vara nöjd med vad man får.

Darling blev iallafall redigt packad, och rätt kul var det. Vi skakade rumpa på Pentan, träffade kusin F och hade riktigt trevligt.
Sen blev det dax för hemfärd. Jag vallade runt Darling i stan så att han skulle piggna till innan J-apa och J skulle komma och hämta oss. Vi satt utanför gamla Åhléns och pussades tills de kom, sen drog vi på MAX och införskaffade lite proviant för hemfärden.

Vi stannade mellan Piteå och Öjebyn (tror jag nog..hrm) för att käka, och Darling skulle sätta sig vid vägkanten och "vila lite". Hips vips, så försvann han. Nedför hela, låååånga, diket rullade han som en liten boll. Varken jag, J-apa eller J kunde hålla oss för skratt, det såg så jäkla kul ut! Bildbevis kommer imorgon, även om bilden inte alls är lika rolig som hela händelsen var.

Nåväl, Darling roade oss hela kvällen lång, men han lever idag iallafall.
Nu ska vi springa över till S&J och kolla om S lever, hon var minsann också rätt lustig igår.

Tjipp!

1 kommentar:

  1. Anonym23:15

    Eurovison song contest LORDI = Svartdag för heavy metal.
    Svartdag för schlager.
    Rätt låt vann!
    Omväxling förnöjjer
    Fan att ni inte hörde av er när ni var i pite. :P

    SvaraRadera