lördag, december 27, 2008

Harmoni

En promenad när solen fortfarande befinner sig långt under horisonten och träden ser sådär läskigt svarta ut mot himlen. Coldplay i öronen och jag laddar inför konserten i augusti som jag fick i julklapp av Darling.

Julen har så här långt har varit mysig och lugn. Att vara ifrån min familj på julafton var inga problem, jag känner mig så hemma hos familjen Stråmo, och dom är ju faktiskt min familj också. Det kom ingen tjock gubbe med vitt skägg och säck, men under granen fanns det gott om klappar ändå. Presentkort på IKEA, lotter, torkat renkött, kola, Yankee Candles, örhängen, rödtjut, tvåp par trososr från Frank Dandy, två pocketböcker, biljetter till Viva La Vida-Coldplay, Charm Bracelet från Thomas Sabo, ett halsband från Efva Attling med texten "From here to eternity", fruktkorg, grytunderlägg från Katarina K, receptbok för egna recept, necessär med produkter från Bodyshop, filmen P.S I love you, en korg med rättvisemärkta produkter (bl.a torkad ananas och thé), kort på syskonbarnen, extern hårddisk, plåtställ, en julbox med recept, pysseltips mm. Hoppas att jag inte glömt något..

Har jag varit snäll under 2008 eller? Och Luleå vann i hockeyn igår, nu ligger vi etta i tabellen, hurra! Dax att duscha och sedan ta avsked av syster och svåger (även om syster snart kommer tillbaka från Luleå).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar