lördag, juni 20, 2015

Hej hej!

Hej efter två veckors frånvaro! Inte alls planerat, men så blev det och det kändes faktiskt rätt skönt. Den där stunden som ofta läggs på datorn har lagts på annat och vi har bara haft det så bra. Sommaren är här nu, och den där sköna avslappnade känslan kom i samma minut. Semesterkänsla kanske? Fast det är hela fyra veckor kvar tills min semester börjar.

Midsommaren har vi spenderat i Bredsel med att dansa runt midsommarstång i Storforsen, äta gott, barnen har gått på skattjakt och hoppat studsmatta. Idag har vi varit iväg till Piteå för ett besök på havsbadet, ätit glass i badhusparken, promenerat bort till västra kajen där vi åt middag och sedan avrundade hemma hos faster Ebba innan vi åkte tillbaka till Bredsel. I morgon är det för min del åter dags för jobb, så då styr vi kosan hemåt och hinner landa ordentligt innan en ny vecka startar. Barnen åkte iväg med farmor redan i tisdags, så dom har varit hemifrån rätt många dagar nu!

Har valt ut ett gäng fina bilder, men dom får ni se en annan dag. Nu ska jag krypa ner under täcket bredvid Astrid som ligger och sover här närmast mig. Så skönt att somna till ljudet av barnens andetag!


Mina mysiga små som bäddat ner sig ute på inglasade altanen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar