lördag, juli 11, 2015

Hej från en med semesterfeeling

Vi har verkligen gått in i semesterläge, hela familjen, trots att vi fortfarande har en vecka kvar till semester och sommarlov. Barnen har vridit två timmar på dygnet, är ute och leker på kvällarna tills vi nästan får bära in dem och sover gott och länge på morgnarna tills jag agerar väckarklocka. Jag och Crille tar oss sällan i säng förrän efter midnatt, men är konstigt nog ändå inte särskilt trötta när det är dags att stiga upp. Det magiska ljuset här i norr har nog ett och annat att göra med den saken. Det blir ju verkligen aldrig mörkt!

Energin fylls som på av sig själv när vi har lite extra kul, äter lite extra gott och bara..är. Läser en extra bok på kvällen, fastän det egentligen är lite för sent. Har picknick i lekparken fastän det regnar och stannar på cykelturen för att kolla på den där otroligt långa masken. För fjärde gången på samma tur. Det är ju så lätt att glömma bort det där lilla extra i vardagens stress, men nu när jag inser det så försöker jag göra det till en vana istället, så gott det går.

Längtar efter lediga dagar tillsammans hela lilla familjen, och har en känsla av att de här sista 6 dagarna kommer gå snabbt. I helgen är Crille iväg och köper ny bil, jag jobbar och barnen har farmor och farfar förbarmat sig över. Tänka sig, sista jobbhelgen på vem vet hur länge, för jo, jag blev antagen till höstens start på Sjuksköterskeprogrammet!

Ett nytt kapitel av livet börjar nu, och jag vet inte riktigt om bloggen hör hemma där eller inte. Det har gått nästan två veckor sedan jag skrev sist, och hur mycket jag än älskar att läsa tillbaka i mitt eget arkiv så har jag inte saknat att skriva alls. Kanske börjar det klia i fingrarna och jag börjar skriva igen, eller så är det färdigt nu. Vi får se, på andra sociala medier finns jag i alla fall kvar, ni hittar mig på @hannovsky på instagram 


Vi är nu en lekstuga rikare!


4 kommentarer:

 1. Låter underbart. Gött med sovmorgon varje morgon. MEGAGRATTIS på antagningen. Du är grym! Vad spännande... Hoppas vi får följa med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Vi får se hur det blir, nu känner jag mig faktiskt bloggsugen igen, så det blir kanske då :)

   Radera
 2. Anonym20:53

  Stort grattis från oss på Kitajaur med nya livet som sjuksköterska elev.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina ni! <3 Hälsa Bjarne!

   Radera