fredag, februari 05, 2016

Full fart mot helgen

Idag ville Astrid sluta tidigare från föris, och inte var jag sen att haka på den idén då jag inte har något schemalagt på skolan. Jag vill hämta tidigare alla fredagar jag har möjlighet, men då Astrid har gymnastik fram till 14 (som hon oftast vill vara med på) så brukar det aldrig bli så att vi tar oss hem förrän vid 14:30. Idag hade hon önskemål om "klockan ett", och det passar utmärkt då vi ska åka iväg till barnens farmor och farfar idag.

Jag ska plocka upp tjejerna, svänga förbi Coop och sedan susa iväg. Innan middagen ska vi gratta vänner som fyllt år, och i kväll gissar jag att båda mina lintottar kommer sitta klistrade framför Wild Kids som har blivit fredagsnöje här hemma. I morgon hoppas jag på utelek när det är ljust, på kvällen ska vi äta middag tillsammans med Crilles jaktlag och så börjar ju MELODIFESTIVALEN! Astrid har längtat sedan i höstas och är väldigt förväntansfull. Söndag tar vi dagen som den kommer, och så hoppas jag på en löprunda utomhus. Vi får se hur det blir!

Så nu är det bäst att jag sätter fart om jag ska vara klar med allt jag tänkt till klockan 13 (gärna ännu lite tidigare än så), tidsoptimisten har visst planerat lite väl tight..Trevlig helg på er!

Här får blommorna stå i givakt där det är lite svalare..

kanske håller de sig då till söndag kväll?

Astrid har pysslat presenter till farmor och farfar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar