fredag, februari 12, 2016

Hej från plugget

Här firas helgen in med en online-tenta klockan 16, och smärtfysiologi är ämnet som förhoppningsvis ska ha fastnat i mitt huvud. 

Tjejerna är på föris, jag har läst på mina anteckningar, gjort övningsprov och förberett mig så gott jag kan. Tror att jag får ta och lägga fokus på något annat nu fram till det är dags, annars kommer jag bara bli förvirrad. Kanske festa till det och förbereda mig inför nästa veckas laborationer?

Utanför fönstret yr snön runt i luften, och på väg till förskolan fick vi kämpa oss igenom en mindre snöstorm. Nu tänker jag inte sticka näsan utanför dörren på resten av dagen (förutom kanske lite snöskottning), utan mysa inne med min tekopp och böckerna. 

I kväll kommer Lucas hit och sover över hos Astrid, och Elsa är nog lika taggad som sin storasyster. När jag på morgonen frågade henne om hon hade en puss till mig så fick jag svaret "-Nej, jag har sparat dom i pussförrådet. Lucas ska få dom när han kommer!". Resten av helgen är otroligt oplanerad, vi funderar på slalom, men snöovädret ska visst hålla i sig hela helgen. Vi får se vad som händer helt enkelt, jag längtar i alla fall efter mys i soffan med barnen och Crille (och finalen av På Spåret!).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar