tisdag, februari 23, 2016

MelloMassen

Astrid har varit peppad inför Melodifestivalen redan sedan i höstas. Förra året såg hon alla deltävlingar och finalen med stor entusiasm, hjärtröstade och åt chips tills det nästan kom ur öronen på henne. Då var lillasyster inte riktigt medveten om vad som hände, men tyckte att det var en himla kul grej att alla satt i soffan tillsammans och åt godsaker, dock gick hon nog alltid till sängs innan alla bidrag hunnit visas. Nu är hon nästintill lika entusiastisk, och har räknat ner sedan deltävling nummer 1 inför Dolly Styles framträdande (nu på lördag).

I lördags hade vi åkt skidor på dagen, lagat pizza när vi kom hem och sedan började uppladdningen inför kvällen. Crille pysslade på ute i garaget (i den delen där det ska bli bastu), och Astrid gjorde en biljett som han fick lov att lösa in för att få vara med på denna festkväll. Tilltuggen hälldes upp i skålar med stor noggrannhet, kuddar och täcken hämtades till soffan och myskläderna åkte på.

Även om jag inte tycker att så många bidrag (hittills iaf) varit bra, så är det ändå själva grejen som gör det här till en kväll jag längtar till varje vecka. Att barnen är så förväntansfulla, att vi gör det hela tillsammans, pratar om vem som får ens hjärtröster och varför. Vilka låtar vi gillar bäst, vilka scenkläder som är tjusigast och allt det där som hör till spektaklet Melodifestivalen. Klockan ÖTTA börjar det, missa inte på lördag!


Lilla orkade inte riktigt hela vägen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar