torsdag, november 17, 2016

Skitdag med noll motivation

Försöker locka fram någon sorts pluggmotivation och engagemang genom att tända ett ljus och sniffa på julens första hyacint. Går sådär!

Efter att ha fått tråkiga resultat på 3/4 av de där tentorna jag pluggade inför, så försvann liksom motivationen i ett nafs. Ironiskt att jag klarade den tentan som jag var bombsäker på att jag inte skulle  lyckas med. På de andra tre där det kändes som att det kanske skulle kunna bli stolpe in, där blev det stolpe ut, på den sista som vi fick veta resultatet på i tisdags med 0,5 poäng. Så. Jävla. Surt. 

MEN! Det beror ju inte på något annat än att jag pluggat fel/för lite, så det är bara att bita ihop och komma igen. Omtenta 12/12, då ska jag vara beredd. Försöker som sagt motivera mig själv, men det når inte riktigt hela vägen fram. Håller på med rapportskrivning, just nu ska det jämföras kvalitativa och kvantitativa studiedesigner, det känns festligt värre. En torsdag i november med skitväder utanför fönstret, men med en härlig helg framför mig, som startar redan vid hämtning av barnen. This too shall pass, på måndag kanske det känns bättre.


2 kommentarer:

  1. så tråkigt för dig. hoppas att du samlar kraft till att ta tag i omtentrna!! du ät fin och bra och jag tycker om dig : )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Puss på dig fina du! Jag är så glad att du finns! <3

      Radera