måndag, november 24, 2008

Seems fine

Helgen har varit klockers!
Lördagskvällen bjöd på god mat (jag älskar rödbetssallad!), mycket trevligt sällskap och fantastisk underhållning av sällan skådat slag då Micke, Jivve, Sandra och Darling red den mekaniska tjuren! När två av medlemmarna i "Brollekören" sjöng Halleluja så det skakade i kristallkronorna blev jag nästan grinfärdig.

Söndag var ingen bakisdag för en gångs skull, och efter att vi slagit upp våra blå så blev det långpromenad med Mira i tolvgradig kyla med snöflingor sakta virvlande ner mot oss. Kollade på stafettvärldscuptävlingarna och åkte sedan förbi farmor Stråmo (som fyller 84 år idag, hurra!) påväg till Sävast. Fick ett sms av Stephen "Oskar was wondering if fancy coming for a cuddle soon??? ;)", och inte dröjde det länge tills vi infann oss på trånga gatan. Fina, underbara och snälla lilla Oskar!

Om jag nu inte nämnt det tidigare så har jag startat igång med dagliga promenader för att hålla tröttheten och mörkerdeppen på behörigt avstånd. Idag ville vädrets makter sätta min karaktär på prov och bjöd på snöstorm, men jag skrattade åt eländet, tog på mig ett extra lager kläder och begav mig mot jobbet likt barnen på frostmofjället. Insåg ganska snabbt under dagens gång att det skulle bli tufft att komma hem i värmen, äta middag och sedan bege mig ut igen, så jag tog en omväg när jag gick hem och gjorde två flugor på smällen.

Darling leker yrväder i hallen och håller på att slita loss korkmattan så att vi förhoppningsvis hinner prima ikväll, borde nog ignorera datorn och assistera honom samtidigt som jag bakar thékakor och halvgrinar för att jag är så trött. Inget blir bättre än man gör det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar