torsdag, december 06, 2012

När det vänder

Efter en stökig natt och morgon (Astrids hosta, Elsas blivande karriär som fäktare och Darlingens rygg som gjorde att han blev liggandes på rygg och först inte tog sig upp) så åkte pappan iväg till jobbet och jag blev kvar hemma med två tjutande barn. Kan säga att jag till slut var på gränsen att plocka fram ett par hörselproppar, men så vände det helt magiskt.

Två glada ungar, en som låg på mage i vår säng och flinade åt allt hon såg, en som lyckligt fick lov att leka i min accessoarlåda efter övertalningen "-Snääääälla mammis", och i sängen låg jag och kunde bläddra i Pentiks julkatalog i lugn och ro. Fantastiskt!

Nu sover de bägge två (Astrid i sin säng och Elsa hängandes på min mage), jag ska dricka en tekopp och njuta av en god saffransbiscotti som jag bakade igårkväll. Recept kommer på eftermiddagen, provbaka, ni kommer inte ångra er!



4 kommentarer:

  1. Så skönt när det vänder het om till det bättre när det varit olidligt tålamodsprövande. Ni får ha en mysig resa neröver!!

    SvaraRadera
  2. Skönt att det vände!

    SvaraRadera
  3. Tusen tack för det fina julkortet, ni är så fina hela familjen :-)

    Klart att vi ska hinna träffas innan jul, Astrid fyller ju år så då vill vi ju komma!
    När skulle det passa att vi grattar 2åringen?

    SvaraRadera
  4. Det är skönt när det vänder!

    Vår vecka har varit väldigt upp och ner (längst nere var vi i onsdags när läggningen tog två jobbiga timmar), men nu är det på topp vilket känns skönt inför helgen.

    SvaraRadera