måndag, december 03, 2012

Tips till er andra med BabyBjörn-bebisar

Allt för föräldrar firar att deras shop fyller två år med sänkta priser på en del varor, på en del är det riktigt bra pris, på en del andra märks det knappt. Vilka varor erbjudandet gäller kan ni se HÄR.

Elsa är en liten mysbebis, och trivs bäst med livet när hon befinner sig mindre än 5 centimeter från sin mamma. Jag tackar min lyckliga stjärna för att hon trivs i vår sele från BabyBjörn, på så vis kan jag ha bägge händerna fria och samtidigt en nöjd bebis nån stund varje dag.

När det gäller att vara utomhus så trivs hon även där bäst i selen, men jag tycker att det blir för kallt i hennes fleeceoverall om armar och ben då det blåser och är några minusgrader. Nu så är överdraget som hör till med i Allt för föräldrars kampanj, för 149kr (ordinarie pris är 449kr), och givetvis klippte jag till! Nu längtar jag tills det kommer så jag får prova och se om det blir så bra som jag tänker.


Bild från BabyBjörn

5 kommentarer:

 1. Anonym09:42

  Överdraget är bra, men väldigt stort på liten bebis. Luvan växte inte dottern i förrän hon var alldeles för tung för att man skulle orka bära henne i den selen. Själva påsen använde vi dock mycket och den går att snöra av nertill om man tycker den är för stor i början om man är lite händig.
  / Helena

  SvaraRadera
 2. Har du någon ergonomisk sele för när hon börjar bli lite större? Jag har en Ergobaby till salu annars om du är intresserad! :-) kram Popcorn

  SvaraRadera
 3. Sv: Jo jag har gjort hål i åkpåen för bälten ;-) Så det är bara att testa den om ni vill!

  SvaraRadera
 4. Oj vilket klipp, synd våran lilla kille blivit så stor annars hade jag slagit till också, selen är verkligen guld värd. Tänk vad mycket man får gjort med den :)

  SvaraRadera
 5. Helena: Tack för tipset! :)

  SvaraRadera