onsdag, maj 18, 2016

Vad var det som hände?

"Vad har hänt med bloggen?", "Jag kollar in på bloggen varje dag, men ingenting nytt händer.", "Ska du sluta blogga?", "Har du slutat blogga?", "Är det ny adress till bloggen, jag ser inga nya inlägg?" osv osv.

Alltså, jag vet inte vad som hände? Jag tappade liksom farten, och nu har det gått snart 3 månader sedan jag uppdaterade sist. Istället har jag tränat en hel del, sovit mycket, PLUGGAT, varit på vfu inom primärvården 4 veckor, hängt med mitt lilla gäng och dödat några krukväxter. Pinsamt men sant, det där med krukväxterna alltså.

Och jag vet inte, jag vet inte hur det blir med bloggandet framöver. Jag saknar att kunna läsa tillbaka i mitt eget arkiv vid de tidigare tillfällen det varit glest med inlägg, och det kommer jag säkert göra från detta uppehåll också. Jag saknar kommunikationen bloggen ger, men samtidigt vill jag ha den i "verkligheten" istället?

Prata med de människor runt omkring mig som annars läser bloggen och blir uppdaterade på mitt/vårt liv. Samtidigt känner jag att tiden och orken till att ringa eller träffa familj och vänner har blivit så liten, det är plugg och tvätt och städ och aktiviteter och träning och trötta barn och en trött jag och den där jävla pollenallergin och annat som kommer mellan. Ska jag då lägga till bloggen ovanpå allt det där?

Vi får väl se. Men jag bjuder på några veckor gamla bilder på ljuvliga lilla Svante, farmor och farfars jämthundvalp. Och mitt stora barn, som blivit så otroligt stor och idag besöker skolan för tredje dagens inskolning inför hösten. Livet ni vet, det snurrar på, i en rasande fart.


Svante / Jämte eller grävling?


Såpbubblor med farfar

1 kommentar: