torsdag, september 29, 2016

En proteinpudding till mellis

I morgon är det dags för denna kursens andra online-tentamen, så jag har i dag pluggat hemma och försökt förbereda mig så gott det går. Men det har krävt många pauser, kan jag avslöja. Jag blir så snabbt trött och tappar fokus när jag sitter ner och läser sida efter sida, det är stor skillnad mot för om jag varvar läsning med att skriva, kolla föreläsningar osv.

Pauserna har i dag handlat om hushållsarbete; vika tvätt, hänga tvätt, städa badrum och städa golv. Hurra så festligt! Dock väldigt skönt att ha det gjort inför helgen, och inte behöva bry mig om städ och tvätt när jag och tjejerna är lediga tillsammans och pappan är på vift. I kväll kommer doktor Lisa hit för att hälsa på och gratta Elsa, och i morgon börjar jag dagen med att skriva ovan nämnda tenta, för att sedan åka in till universitetet för att ha föreläsning på eftermiddagen, så då hinns det inte med.

Nu har jag paus med mellanmål, har ofta med mig Njie's proteinpudding till universitetet, då det är smidigt förpackat med sked och håller i rumstemperatur, men hemma brukar jag göra i ordning något. Nu var jag inte sugen på något särskilt, så det fick bli en med vaniljsmak vid skrivbordet, snabbt och gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar