onsdag, september 13, 2017

Hanna 3.0

Så var det min tur att uppgraderas till 3.0! Vi hade fest med vänner helgen innan, och så åt vi middag hemma hos oss med familjen Stråmo m.fl. på självaste födelsedagen. Många frågar hur det känns, och jag kan nog inte påstå att jag upplever någon skillnad idag mot för tre dagar sedan. Men om jag ska tänka ur ett större perspektiv, hur det känns att ha nått till den här delen av livet, då kan jag inte säga annat än att det känns mycket bra!

30 år, två fantastiska barn tillsammans med min älskade Crille som jag delat de senaste 12 åren med, vi har ett hem vi trivs i och hälsan i behåll. Vad mer skulle jag kunna begära? Tar mig framåt steg för steg mot ett yrke jag verkligen känner att jag brinner för, vet bättre nu än för 10 år sedan vad som är viktigt för mig och vad jag vill prioritera min tid till. Jag känner mig klokare, snällare mot mig själv och mer förlåtande. Har lättare för att tänka mig in i någon annans situation när något blir tokigt, istället för att kunna bli arg över dumma handlingar, beslut och kommentarer.

Jag skulle vilja säga att jag blivit en bättre version av mig själv, kanske framförallt för min egen skull. Fortfarande finns det mycket jag känner och vet att jag behöver jobba med, men en måste väl spara något att jobba på till 4.0 tänker jag?

Finaste starten på födelsedagen

Presentöppning efter smörgåstårta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar