söndag, maj 17, 2015

Helgen

Igår startade jag dagen med att ligga kvar i sängen en stund tillsammans med min stora tjej. Hon spelade Kul med Duffton (tips tips till er andra med barn som är intresserade av att stava ord) och jag läste en tidning, en perfekt start!

Sedan bakade jag och Elsa en banoffepaj, mums filibaba. En perfekt kombination av sött och salt, knaprig botten och len kolakräm. Den bjöd vi på till efterrätt efter att vi ätit lunch tillsammans med kusinen Ted, moster Jess och John som kom på besök! En mycket trevlig för- och eftermiddag, med en omgång av Bamse och tjuvstaden, lek och bus innan de åkte tillbaka till Luleå.

Våra middagsgäster uteblev pga sjukdom, så det blev en lugn kväll för mig och Crille efter att barnen somnat. Jag for ut och sprang, och efter att ha duschat och hoppat i myskläder så gjorde vi sen mackmiddag och kollade Twilight (så nu har vi några kvällar räddade med de fyra resterande filmerna i serien).

Idag har vi hunnit med ett besök på badhuset, och på en liten stund ska vi iväg till familjen Strömbäck för söndagsmiddag. En riktigt bra ledig helg, fylld till bredden av roligheter! Nu bävar jag lite inför kommande 9 dagar utan ledighet (varav 6 dagar jobb och 3 dagar kurs), men nog kommer det gå bra. Längtar efter att få hämta tjejerna på föris efter två av kursdagarna!


Älskade lilla morgonrufs


Ett dreamteam!De två gulligaste fågelskrämmorna jag någonsin sett

4 kommentarer:

  1. Lisa22:49

    Vilken toppenhelg ni haft, så härligt! :) Kram

    SvaraRadera
  2. Bästa helgerna som varit blandad nytta med nöje! :-)

    SvaraRadera