torsdag, maj 14, 2015

Trevlig dag igår och ett kärt återseende idag

Gårdagen blev väldigt lyckad! Vi plockade upp lilla svägerskan och åkte till Skellefteå för ett besök på (mitt nya favoritställe) Boda Borg, där vi lyckades riktigt bra. Bilfärd tillbaka till Piteå för tilltugg och uppfräschning hos Johanna, och sedan middag på The Bishops Arms. Jag och Crille åkte hemåt strax innan midnatt, resterande i sällskapet stannade kvar och slog klackarna i taket.


Lag Ebba!Redo för middag


Lammytterfilé med chevrécreme..

Idag när jag jobbat så har Crille hämtat tjejerna i Bredsel, där dom varit sedan i tisdags. Arbetsdagen (som visserligen bara var 4 timmar lång) har gått så långsamt, och jag har längtat efter min lilla familj så att det värkt i hjärtat. Hade myskväll i soffan som mål, och det fick jag till sist. Barnen har pratat på om vad som hänt hos farmor och farfar, Astrid har komponerat några egna sånger som handlar om pruttar (surprise surprise..), vi åt korv och makaroner till middag och slängde oss sedan i soffan framför en film. Åh så skönt att få krama om de där små kropparna och snusa i deras rufsiga frisyrer!

Jag har trott att det skulle kännas lättare och lättare att vara ifrån barnen, men det är precis tvärtom. Eller det är inte så jobbigt just under tiden de är borta, jag vet ju att de alltid har det bra. Men när vi snart ska ses så börjar jag längta så himla mycket! Jag mår som allra bäst när jag har min lilla flock samlad nära mig.

2 kommentarer:

  1. Lät som en amazing dag/kväll! :D Recension av Bishops vore himla najs - vi ska dit sista helgen nu i maj och fira ett par kompisar som fyllt år. :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ooooj nu är jag sent ute! Men vi gillade Bishops även om det kändes rätt rörigt..

      Radera