fredag, januari 22, 2016

Upp och ner

Det har varit toppar och dalar sen sist. Ska vi börja med det mindre bra så har vi en luftvärmepump som började tjorva vid -30, kyla som hållit i sig, löss, jobbig uppladdning inför tentor (pga tidigare nämna luftvärmepump och annat), trötthet deluxe och vår fyrfota älskling Silver som vandrat vidare till hundhimlen. 

På den betydligt ljusare sidan har vi uppstart i skolan med två nya kurser, att el och belysning är dragen ute i garaget/bastun (det får bli ett eget inlägg), att det gått/går bra med träningen och att vi haft mycket tid tillsammans med varandra.

Tittar vi framåt så har jag och barnen en mysig helg framför oss, pappan är ute på äventyr i skogen tillsammans med sina jobbarkompisar. Med i planerna har vi ett födelsedagskalas för en av Astrids kompisar i morgon, filmkväll här hemma och annars mest planlöst lek, skoj och mys. Då Elsa fick höra att vi skulle vara hemma utan Crille så utnämnde hon det hela till "-TJEJHELG! Bara flickor får vara hemma! Och jag vill bjuda in alla flickor jag älskar, farmor, Johanna och Ebba." Och så blev det, plus Molly såklart, "-För hon är också flicka ju".


Pellan och Mollan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar