fredag, maj 20, 2016

Hallen i vårt Tyr

Jag berättade ju i vintras att vi höll på att göra om i hallen. Nu känns det projektet så gott som klart, och jag tog fram kameran för att visa er. Det är flera som hört av sig och frågat hur det blev med skjutdörrsgarderoben, då de varit sugna på liknande lösningar hemma hos sig själv.

Gällande förvaringen så blev det mycket bra, vi har massor av plats och det är skönt att inte behöva se allt hänga framme. Men gällande själva ytan i hallen så blev det sämre, hallen känns lite trång och "hoptryckt", i jämförelse med hur det var innan. Det går fortfarande bra att ha skor ståendes framme utan att behöva kliva över, men känslan är i alla fall att det blev trångt.

För er som bor i samma husmodell och frågat; vi har lagt in elgolvvärme under det nya golvet, och samtidigt valt att ha kvar elementet. Det gör att golvet varit varmt och torkat snabbare, samtidigt som elementet gjort att det varit bra temperatur i garderoben så att kläder och skor torkat snabbt.

Skjutdörrar från Elfa, golv (vinylklick Tarkett Extra) från Tarkett, tapet från Rusta, taklampa från Ikea, hängare från Granit och vägglampa från Clas Ohlson.

2 kommentarer:

 1. Anonym15:59

  Fint det blev!

  Mammatea.se

  SvaraRadera
 2. Lisa22:42

  Ni har det så fint! :)

  SvaraRadera