måndag, maj 24, 2010

En planerad förmiddag som gick i stöpet

Den här morgonen blev inte alls som planerat. Då jag egentligen skulle jobba 14-19.10 så räknade jag med att hinna med en massa pyssel hemma i godan ro innan det skulle bli dax att bege mig mot jobbet. Låg därför kvar en lång stund i sängen och tittade i taket, mycket rogivande må ni tro. Begav mig ut på morgonpromenad för att väcka hjärnan, och ser när jag kommer hem igen att chefen skickat sms. En jobbarkompis är sjuk och hon undrar om jag kan börja tidigare. Kl 10 blev en omöjlighet både då det blev snålt om tid och för att jag behövde ringa två samtal som jag kunde göra tidigast just kl 10. Nästa buss kommer till stan 11:15, så jag börjar tre timmar tidigare idag.

Trots att jag tappade så mycket tid så har jag ändå hunnit med nästan allt jag planerat att göra, har hängt tvätt, städat golv och badrum, packat ner alla vinterkläder, städat undan och fotat shoppingen från London. Kvar att göra är fixa naglarna, föra över alla London-bilder till datorn och baka. Det hinns ikväll/imorgon!

Nu är det dax att bege sig ut i regnet och iväg mot jobbet, ska jag vara ärlig så känns det faktiskt lite skönt med dåligt väder..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar