onsdag, mars 20, 2013

En händelserik dag

Inte nog med att vi fick en riktigt bra start på dagen, det ena actionfyllda har avlöst det andra. Påskpyssel, pantning och storhandling samt strejkande bil har vi hunnit med.

Kan säga att både jag och Crille kunde hålla oss för skratt när fanskapet till bil plötsligt pipa, lampor blinka och så stänger den av sig då vi kör på ett hårt trafikerad väg med mitträcke. Turligt nog var det dubbelfiligt och vi tog oss in på en p-ficka.

Astrid tyckte att det var riktigt spännande att vänta i bilen och berättade om varje bil/buss/övrigt fordon som körde förbi. Efter ett tag kom räddarna i nöden (svåger Jocke och svägerska Ebba), och då vi blev bogserade hem hörde vi från baksätet "-Jocke rädda oss. Och Ebba rädda oss. Bra! Hörni, där är mitt dagis!". Tur att hon är så rolig och muntrar upp tråkiga situationer.

Vi fick även veta idag att vi går plus på skatteåterbäringen, men nu vet vi ju vart dom pengarna kommer hamna. Vilken tur, det hade ju varit förfärligt att få några tusenlappar till resekontot!







2 kommentarer:

  1. Anonym11:33

    Blä för bilar dom krånglar!


    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Anonym16:00

    Vad jobbigt med bilen! Hoppas att det inte blir så dyrt och att det blir lite över till resan ändå.

    Du har en utmärkelse inne hos mig!

    SvaraRadera