onsdag, mars 13, 2013

Köksrenovering light

Vi har varit på gång att fixa till lite i köket ganska länge nu. För snart två år sedan köpte vi hem bänkskiva och knoppar, de senare monterade jag dit direkt, men vi har sedan dess inte riktigt kunnat enas om ett kakel. Men plötsligt händer det!

Vi bestämde oss för ett vitt, blankt kakel 10x10cm med mörk fog, och så snubblade jag över ett gäng kartonger i hallen här en dag. Då hade Crille varit iväg och handlat, taggad inför lite jobb på hemmaplan.

Ikväll satte han och Astrid igång med demoleringen, och efter att flickorna somnat så satte han dit bänkskivorna. Imorgon eller på fredag ska det rotgipsas, på lördag blir det kakling och på söndag ska det fogas. Om nu allt går enligt planerna förstås!

Det finns flera saker vi vill göra (byta luckor, byta ut två kyl/frysskåp mot ett extra högt och sätta in en extra lådhurts bredvid, tapetsera och säkert något mer), men det får vänta ett tag. För det första så vet vi ju inte riktigt hur länge vi vill bo kvar, och för det andra så är vi inte direkt förmögna nu när en av oss kommer ha statlig inkomst till nästa vår.



2 kommentarer:

  1. Anonym06:15

    Kul med lite renovering. Blir nig väldigt fint!

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Blir säkert riktigt tjusigt!

    SvaraRadera