måndag, maj 13, 2013

En plats i solen

Hej hallå från Mallorca! Flygningen hit gick toppen, Elsa sov gott i sin bassinett, Astrid blev kinkig då tröttheten kom men somnade en halvtimme innan landning. 

Första dagen hade vi molnigt på förmiddagen, men sedan blev det soligt och blåsigt. Då passade vi på att promenera in till Cala Millor, och efter den strapatsen har 2/2 föräldrar röda axlar. Hoppsan!

Igår var det mulet hela dagen och efter att ha tjurat vid poolen på förmiddagen så tog vi samma promenad fast en annan väg. Vi stannade till för glass- och lekpauser, hittade "stan" och shoppade lite. Astrid skulle bestämt köpa med sig presenter till de fyrbenta vännerna där hemma, så varsin spansk pipleksak finns med i bagaget hem.

Bägge kvällarna har barnen somnat ovaggat strax efter 19, och då har vi luriga föräldrar packat ner dem i varsin vagn och dragit ut på äventyr. I förrgår blev det tapas och sangria på Café Olivia i Cala Bonas hamn, rekommenderas verkligen! Igår blev det italienskt och rioja på Panetosto som är beläget i Cala Bona precis bredvid hotellet. Också att rekommendera, förstår inte hur vi ska kunna bräcka de här första dagarnas goda mat. Men vi ska göra vårat bästa! 

Nu ska jag hoppa i poolen med den stora, lilla hon sover gott i skuggan. Puss!



3 kommentarer:

  1. Anonym14:42

    Låter härligt!

    Får jag fråga hur ni gjort med vagn till Elsa? Är mitt stora problem inför att åka någonstans i sommar, för jag är inte särskilt lockad av att dra iväg med dubbelvagnen. När vi åkte bara med vår E förra sommaren hade vi paraplysulky med hyfsat liggläge och det var ju toppen.

    SvaraRadera
  2. Anonym15:57

    Låter som ni har det alldeles underbart!

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  3. men så roligt med en uppdatering!!
    ni verkar ha det toppen, njuuut : ).
    kramar.

    SvaraRadera