tisdag, maj 21, 2013

Näsan säger ZZZZZZZ

För 1,5-2 månader sedan började Astrid snarka, och vi snackar inget gulligt litet grymtande, utan hon drar ordentliga timmerstockar! Vi tänkte först att hon säkert höll på att bli förkyld och att det hängde ihop med det, men det har hängt i sen start och stör hennes nattsömn.

När vi var på BVC med Elsa passade vi därför på att fråga hur man ska gå till väga för att hitta en lösning, och fick till svar att vi först skulle träffa en läkare.

Idag var vi därför till vårdcentralen och doktor Malte. Astrid var kaxig innan och berättade att doktorn skulle lysa och kolla i hennes öra, när vi väl klev in på hans rum så blev hon väldigt blyg, men öppnade munnen så att fick en ordentlig koll på halsmandlarna.

De var inte anmärkningsvärt svullna, utan problemet tycks vara att körteln innanför näsan är svullen och blir i vägen. Därför ska hon nu få nässpray morgon och kväll i två veckor innan vi får se vad som händer.

Fungerar det inte alls så blir det ett återbesök och en remiss vidare, funkar det så trappar vi sedan ned .

5 kommentarer:

  1. Hon kanske får göra som kusin cassandra och operera bort polyperna...

    SvaraRadera
  2. Hoppas att nässprayen funkar mot Zzznarkingarna! :)

    SvaraRadera
  3. Periodvis har mina barn snarkat ganska högljutt också, särskilt Noah, och i synnerhet när han är förkyld. Något större bekymmer är det inte, eftersom Noah sover i eget rum numera. Då är makens snarkningar värre, eftersom han av och till snarkar så högt att jag, som sover i andra änden av huset, störs...
    Kramis

    SvaraRadera
  4. Anonym20:09

    Hoppas det hjälper!

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  5. Håller tummarna för att det hjälper med spray!

    SvaraRadera