onsdag, juli 24, 2013

Mäklare

Jag skulle kunna dränka er i husprat och funderingar, det är så mycket som snurrar i skallen att det inte är klokt! Ska göra ett inlägg där jag visar de två modeller vi väljer mellan, och vad vi anser vara plus och minus med de båda.

Var så slug idag och passade på att haffa en mäklare från Fastighetsbyrån (vilka vi tänkt anlita för försäljningen av älskade Kullenvägen 10) då han i eftermiddags hade en visning på ett grannhus. Han eller någon från kontoret skulle ringa upp imorgon och boka en tid, hjälp hjälp hjälp.

Ska vi alltså lämna trygga, lugna Kullen? Det känns både bra och dåligt förstås, riktigt kul med hus och större, egen gård. Men tråkigt för Astrid att lämna Erik och Edit, för oss att lämna grannarna vi trivs med, och närheten till golfbanan och föris. Visserligen ligger vår tilltänkta tomt bara 2.5 kilometer härifrån, men ändå. Tror dock att vi kommer få det riktigt fint ute på Maran också, om det nu blir dit vi styr kosan!

2 kommentarer:

  1. Så himla spännande med husplaner! Hoppas ni kommer fram till något som blir bra för alla, det tror jag säkert. Blir nog bra hur som, nytt är alltid nytt. Kul att följa också :)

    SvaraRadera
  2. stora livsavgörande beslut! följ magkänslan <3

    SvaraRadera