tisdag, juli 02, 2013

Vad vi gör om kvällarna?

Bygger hus i tanken, läser resultat på geotekniska undersökningar och sånt. Innan 22 juli måste vi ha en plan, men det är banne mig inte lätt det här..

Vi vill bo i hus. Jag har ingen jättepanik, Crille är mer motiverad på flytt inom kort. Vi vill bo i Sävast. Gärna på Sävastön, och husmarknaden är inte den största just här. Husen som kommer ut och vi gillar går för stora stålar, så tanken att bygga eget väcktes för ett tag sedan.

Så, det rings telefonsamtal, googlas, diskuteras och dröms. Vi får se hur det blir!

6 kommentarer:

  1. Spännande :)
    Varför ska ni ha en plan innan dess?
    Hoppas ni får en bra dag :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så spännande! Vi drömde länge innan vi kom till skott och byggde. Ett enormt projekt, men roligt. Jag rekommenderar dock inte att bygga när man är höggravid/har en nyfödd. För även om vi hade snickare som gjorde det mesta så är det mer jobb än man tror. Men det är suveränt att få den planlösning som man själv vill. Sen så får man alltid kompromissa om man inte har oändligt med pengar ;-).

    Sv: Ja visst är det en fin klänning. Astrid fick den av sin farmor och farfar. Den är sydd av ett gammalt tyg som troligen varit en gardin eller duk i sitt tidigare liv. Öppen gemenskap här är det som syr och säljer har jag för mig.

    Grattis till C i efterskott. Och välkomna till Umeå. Jag som bor i Umeå har aldrig lyckats ta mig till Tapas *skäms*. Det är nog på tiden att de får ett besök av mig också.

    SvaraRadera
  3. men spännande!!!

    SvaraRadera
  4. Lisa17:42

    Vad roligt! Jag vill se och höra om alla planer sen! :) Kramar

    SvaraRadera
  5. Så himla spännande, vilken dröm att få bygga ett eget hus precis som man vill ha det med planlösning och sånt. Sen alla detaljer :-))

    Självklart ska vi se till att träffas då vi kommer hem, då lär jordgubbarna vara mogna och redo att ätas. Så ni är så välkomna att komma och inspektera våran målning :-)

    SvaraRadera
  6. Lisa: Du ska få höra allt, och lite till! Kram

    SvaraRadera