lördag, juli 06, 2013

Välkommen semester

Idag gick startskottet för årets sommarsemester! Vädret var verkligen på vår sida med strålande solsken, och vi har varit ute större delen av dagen. Nu ska vi njuta av 5 lediga veckor tillsammans innan jag börjar jobba igen.

På morgonen åkte Crille och Astrid iväg med återvinningen som stått i carporten alldeles för länge, två vändor blev det minsann. När carporten sedan var tom på skräp så fyllde jag upp den igen med grejer från förrådet som vi ska göra oss av med. HEHE! Bara att börja om igen alltså. Nu har vi olika högar beroende på vad som ska göras med prylarna, säljes, skicka till Röda Korset, soptippen osv. Bara vi får iväg allt som belamrar platsen där vår bil egentligen är tänkt att stå så har vi äntligen ordning i både förråd och carport.

Efter tråkgörat och utelek så gick vi iväg på promenad till Ica och stannade på hemvägen till hos fåglarna som fick lite smörgåsrån till lördagsgodis. Det är så härligt ute nu med alla blommor och blad, man vill ju bara vara ute varje sekund! Efter middag ute på altanen så fick vi grannt sällskap (hehe, vilken ordvits, besök av grannarna Bladh/Lindholm alltså) fram till läggdax för alla de fyra små.

Två tummar upp för semesterns första dag, blir resterande dagar ens hälften så bra så är jag glad!

  

2 kommentarer:

  1. Anonym07:37

    Grattis till semester!

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Gud så skön början på semestern! Jag älskar att rensa och du lyckades börja med att rensa istället för att spara det till slutet (då man börjar stressa inför jobbstarten...). :-D

    SvaraRadera