lördag, mars 28, 2015

Sleepover

I kväll har Astrid bästisen Lukas på besök. Han ska sova över och båda två har varit taggade inför detta i flera veckor nu, men tre helger i rad har någon blivit sjuk, och förra helgen var vi fullbokade. Men nu så!

Dom har lekt både inne och ute, vi har ätit tacos och kollat film (Lejonkungen!). Det är så lättsamt när Astrid har en kompis på besök, man märker inte ens av dom. Annars kan hon gå och dra en i byxbenen och vilja att man ska vara med henne hela tiden, men med en kompis som sällskap så försvinner de snabbt in i något av barnens rum.

Elsa fnissar mest och svärmar runt Lucas, skrattar åt allt han gör och hade som plan att hon skulle sova inne i Astrids rum tillsammans med storasyster och hennes gäst. Men hon blev trött och gick och lade sig innan det var dags för de stora, så hon gick med på mutan att få sova i storsängen.

De två större myste ner sig i soffan framför Frost och jag släckte ner och tände ljus i bästa Earth hour-anda. Efter halva filmen ville båda två gå och lägga sig, och efter att jag läst en kort bok och de sedan hjälpts åt att läsa Pettsson (hur gulligt?) så somnade även de två.

Nu är det mamman som går ner för räkning, har redan hunnit somna en gång i soffan..Bäst att styra kosan mot sängen och vakna pigg i morgon efter att ha ställt om klockan till sommartid. Igår kväll var jag till Luleå och åt middag med tre fabulösa morsor, men mer om det en annan dag då jag fått in bilderna från mobilen. Kan dock säga att jag inte kom i säng förrän 03 i natt, så jag har varit något radiostyrd idag även fast jag höll åt det alkoholfria igår. Bäst att jaga ikapp lite sömn!


Lördagsgodis i soffan2 kommentarer:

  1. Men hur gulligt är inte detta? Så stora dem blir! Tror Astrid myste järnet att ha sin kompis där :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen vad HÄNDE med våra små bebisar Linda?! :) Ja, hon tyckte det var jättekul att ha en kompis på övernattning, och gästen var inte ett dugg sugen på att åka hem dagen efter :)

      Radera