tisdag, november 24, 2015

Nytt på bloggen

Ni fellow bloggers känner säkert igen er, ni andra får sucka och skratta åt mitt i-landsproblem.

Ibland kan det ju hända att en känner för att göra om lite på bloggen. Skriva en ny beskrivning som passar livet som det ser ut nu, snarare än som det gjorde för ett år sedan när den befintliga texten skrevs. Kanske känns det då och då aktuellt att byta ut bild i både header och presentation.

Så. Ute ligger snön vit. Men någon bra (fin) snöig bild från i år hade jag inte på datorn. Höstig grusväg funkar tills vidare som headerbild, check!

Peta ihop en ny beskrivning. Så ja, det får ju lov och stå att jag faktiskt är student. Kanske kan förklara varför 95% av mina inlägg nu för tiden handlar om hur mycket (lite) jag pluggar. Check!

Men så kom jag fram till ny bild i presentationen. Tvärnit! Den enda jag hittade som är uppdaterad (från i år) och där jag inte håller ett barn i famnen, poserar tillsammans med Crille eller gör en lustig grimas, kanske kan väcka anstöt. På den håller jag nämligen ett hjärta från en gris i mina kupade händer, vilken fotades under en dissektion på universitetet. Kanske inte riktigt rätt för ändamålet.

Jag sa ju i-landsproblem! Så nu skippar jag att lägga upp en bild. Övrigt utbud av bilder, med någorlunda kvalitet, på eder kära blogghäxa;


Däckad med inför tenta-nervositetshuvudvärk


På barnens halloweenfest / I Storforsen

2 kommentarer:

  1. Är det någon tröst att jag kanske uppdaterar header 1 gång/år? Hahaha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det räcker väl gott och väl? Vi bestämmer det! ;)

      Radera