onsdag, juni 24, 2009

Niclas, you made my day..

Jag är ledsen, alla fina människor som lämnat kommentarer om att jag och Darling är söta, att jag var duktigt som fixade jobb, och önskat god jul/gott nytt år osv, men ni har blivit brädade. REJÄLT! Den bästa kommentaren jag fått hittills i min blogghistoria kommer från Niclas.

"Posten Logistik sa:

Varje dag hanterar Posten Logistik 220 000 paket och siffran för terminalen i Ånge är cirka 45 000. När paketet överlämnas till Posten Logistik av avsändaren sker en första registrering av försändelsen och därefter vid varje omlastningspunkt. Registreringarna gör att avsändaren och mottagaren kan följa paketets väg på www.posten.se. I ditt fall har paketet anlänt och sorterats i Ånge tidigt på morgonen för vidare transport mot slutdestinationen. Tidsspannet mellan registreringarna kan tolkas som om paketet blivit kvar i paketterminalen i Ånge, men så är inte fallet. En sista registrering sker hos postombudet där du som mottagare hämtar ditt paket.

Vänligen
Niclas Evertsson, terminalchef Ånge"


Och detta formulerade denna man efter att jag skrivit följande i ett inlägg där jag väntade på min mobils hemkomst "05:24 imorse var den i Ånge, så nog borde jag väl kunna hämta ut den imorgon? Fast det vore ju typiskt om den blev kvar i Ånge som allt annat som färdas via posten." Hur härligt är det inte?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar