söndag, juni 14, 2009

Vad jag gjort?

Jag har haft så fullt upp med trevligheter sen i torsdags, så bloggen har fått vila.

I torsdags klarade vi både teori- och spelprovet, bara två fadderrundor kvar innan vi får grönt kort och handicap 36+. Vi ska nog hinna med åtminstonde en runda i veckan med svärfar och Darlings farbror, och siktar på att bli klara snabbt så vi får ge oss ut på banan på egen hand.

Lillebrors student ägde rum på fredagen, så vi åkte till Jokkmokk för att kolla in alla stiliga studenter och skämma ut honom lite med ett snyggt plakat. Kusin Lollo tog också studentet och fick dessutom stipendium, då sträckte vi alla på oss lite extra och röck fram kamerorna. Ett besök hos lilla mormor blev det också eftersom hon inte orkade sig till kyrkbacken, söta, runda lilla tant! Där finns det alltid ett leende och många kramar att hämta. När vi kommit oss hem fick John agera mästerkock och steka oxfilé, smarrigt värre. Putte begav sig mot Jokkmokk återigen för att festa, och vi gamlingar som var kvar hemma höll på att somna som stockar. En rask omväg mot Franklins (fr.o.m nu kända som Fragglarna) piggade upp, och där bjöds det på fika och surr. Allt från placeringar av pensionspengar till arbetslöshet via hundar diskuterades och det blev ett och annat gott skratt. När Johns rumpa fått nog av att sitta så återvände vi hemåt för att käka ost&kex och surra med föräldrarna som powernapat för att orka med ungdomarnas tempo.

Lördag ringde väckaren relativt tidigt och vi begav oss hemåt då jag skulle jobba. Direkt efter arbetsdagens slut var det dax för Polaris 30-årskalas som blev en mycket trevligt tillställning med god mat och gott sällskap. Vi tackade för oss rätt tidigt och landade hemma i soffan och kollade film (eller Darling kollade och jag sov rättare sagt).

Idag har regnet strilat och vi varit mysiga och lata. Sniffat vaniljljus och druckit thé i soffan. Svärfamiljen kom på söndagsmiddag och Ebban blev kvar, nu ska vi kika på Sagan om Desperaux och äta lite karameller. En mysig avslutning på en mysig helg. Imorgon är det ny vecka och nya friska tag som gäller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar