måndag, februari 16, 2015

Barnen på rymmen

Igår ringde farmorn och frågade om barnen ville komma upp till Bredsel idag och sova över till onsdag, och det ville dom absolut. "-Vi ska åka på semester! Och ni får INTE följa med!" lät det. Jaha, tack för den liksom, så jag och Crille har lattjo lajbans här hemma. Barnfritt och festligt!

Eller så har vi valt ut golv till hallen, tagit en promenad, lagat broccoli och ädelost-paj till middag, lagat fläskpannkaka a'la lchf till morgondagens middag och kollat på 12 years a slave. Och så festligt vet jag inte om det är, jag somnade nämligen en stund in i filmen och blev väckt av Crille som frågade om vi skulle se klart filmen i morgon. Frågade vad klockan var och fick 21:30 till svar.

Festligt eller ej, mysigt är det i alla fall att rå om varandra på två. Och varmt i hjärtat blir det när någon vill låna och umgås med barnen, även om man själv saknar dem så fort de hunnit över kommungränsen. Snart är det onsdag, och fram till dess ska vi sova gott och ostört två nätter, och ha en till kväll på tumanhand då jag kan somna i soffan, haha!


Smarr! Lchf-pajdeg härifrån

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar