onsdag, februari 18, 2015

Starstruck på Instagram

Igår blev det varsin semla till efterrätt för mig och Crille, fettisdagen till ära. Vi är inte stora semleälskare någon av oss, men jag kan tycka att det är gott nån gång då och då.

Och med semlor i tanken kom jag att tänka på då jag postade en semlebild på instagram när jag och och tjejerna hade bakat för några veckor sedan (ägg- och glutenfria, recept finns HÄR). Det började trilla in några likes, och så helt plötsligt dök @fredriksfika upp, och jag ba MEN DET ÄR JU HAN! Fredrik Nylén från Hela Sverige Bakar 2013! Han skriver en av mig välbesökt bakblogg, så jag kände igen hans profilbild och blev väldigt överraskad.

Något starstrucked såg sedan även @jessicafrej blinka till, och då var jag tvungen att göra Crille uppmärksam på den här stora händelsen i mitt liv (han sov och jag väckte honom). Jessica Frej är nämligen tillsammans med Linda Blohm författare till Nytt Bröd (samt Nytt fikabröd och Laga nytt), som är min bibel i köket när det gäller bakning av bröd. Naturligt glutenfria recept, som ger så otroligt goda bröd att till och med Crille gärna överger de glutenstinna motsvarigheterna.

En stor dag i livet! Likes från två av mina inspirationskällor i köket. Och Crille somnade om när jag lugnat ner mig.


Det var inte denna semla som genererade deras likes, 
men den gled utan problem ner i magen igår kväll ändå.

4 kommentarer:

 1. men så roligt, hanna!

  SvaraRadera
 2. Hihi! Syrran är barndomsvän med Fredrik. Även jag har varit med honom en hel del under min konfirmationstid då han var fadder i många år. En jättefin prick!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Men så kul, liten värld :D

   Radera