torsdag, oktober 13, 2016

Garderobsväxling och nytt från Zara

Båda barnen har vuxit ordentligt i sommar. Elsa drar nu 110/116 och Astrid 122/128. Egentligen hade nog 116/122 passat allra bäst på storasystern, men så ser det ju inte riktigt ut med storlekar hos de flesta tillverkare. Lilla är nästan ikapp med andra ord!

Det leder till den mycket praktiska möjligheten att flytta plagg direkt från Astrids garderob till Elsas, och än så länge är lillasyster mycket nöjd över att få ärva. "-Den här har jag fått från Astrid! Den var för liten för henne, så nu är den min!" hörs rätt ofta, vilket är väldigt tacksamt. Jag själv är ju lillasyster och minns inte riktigt hur länge jag tyckte det var "okej" att ärva, fast då det bara skiljer 13 månader på mig och min närmsta storasyster så vet jag inte om jag ärvde så mycket just från henne? Sedan så spelar det inte så stor roll egentligen, ärva lär hon få göra i vilket fall som, men det är ju bara win-win när hon själv tycker att det är roligt.

Men då plaggen flyttar från en garderob till en annan så blir ju den där första lite..tom. Vi har börjat fylla på garderoben från hennes "växa-i-låda", och snart inhandlat det som saknats. En stor favorit som hon använt i många storlekar efter varandra är baskoftor från Zara. Så i helgen fick hon välja några färger och jag beställde hem tillsammans med basleggings. Två dagar senare kom bud från Jetpak med en kartong! Det är så snabb leverans (och fraktfritt vid beställning över 400kr), och lyxigt att få det hem till dörren (även om jag tycker att det känns lite onödigt). Men en fin paketering i kartong och med silkespapper runt, det tycker jag ger ett plus i kanten och känns lite lyxigt!
1 kommentar:

  1. så lyxigt! jag fick nyligen leverans från zara home :)

    SvaraRadera