måndag, oktober 10, 2016

Hejrå helgen

Det blir mest plugg, plugg och plugg på denna blogg märker jag, men det tar ju upp en hel del tid och tankeverksamhet kan jag lova. Veckorna bara susar förbi, med träning, plugg och vardag hemmavid under veckan, och så lite mer roligheter under helgerna.

Helgen som var så åkte vi upp till Bredsel på fredag eftermiddag, och Crille åkte vidare till älgskogen. Jag och Elsa åkte på födelsedagskalas hos Elise på lördagen, och på kvällen åkte jag och Crille iväg för middag på The Bull i Boden och konsert med Kent i Luleå. En mycket bra spelning! Vemodigt att det är avskedsturnén, de allra flesta har väl något band som följt med under större delen av livet, och Kent är ett av mina.

Söndag så myste vi bara på inomhus, åt lyxig frukost, löste korsord, ritade och tjejerna lekte på. Jag och Elsa plockade upp Crille och Astrid utanför Älvsbyn på väg hem då de varit och styckat, och efter hemkomst gick allt på löpande band. Packa köttfärs, fixa med tvätt, kvällsfika till barnen, natta barnen, duscha och äta kvällsfika själva och så trillade vi i säng. Det tog inte många sekunder på kudden innan ögonen trillade igen trots att det inte var så sent och att jag egentligen inte gjort så mycket under dagen. Hösten och mörkret gör väl sitt tänker jag?

I kväll siktar jag på träning och att sedan krypa ner tidigt i sängen med en bok. Nu blir det bildvisning i tveksam bildkvalitet. Och om en halvtimme ska jag hoja iväg och hämta hem kidsen!

Bilfärd i solsken kallar jag detta mästerverk

Gluten- och äggfri bakelse. Hurra!

Fiskedamm med en entusiastisk mormor bakom skynket

Kent-nörderi

Jocke Berg!

Den sista sången

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar