tisdag, oktober 11, 2016

Senaste nytt! STOPPA PRESSARNA!

Det största som hänt mig på flera år hände just. Jag vet inte om jag borde skratta eller gråta åt det, faktumet att det är det största alltså, men nu ska jag komma till poängen;

ASTRID HAR VUNNIT PRIS I EN TIPSRUNDA PÅ COOP FORUM!

I fredags så åkte vi förbi Coop för att handla med oss bröd, lite godsaker och sånt till helgen i Bredsel. Det var lite extra festligt i butiken,  Malacoelefanten gick runt och delade ut gymnastikpåsar, det var tipsrunda för barnen och de fick rita teckningar i lekrummet. Barnen blev så klart eld och lågor, Elsa älskar utklädda maskotar, och de gick tipsrundan båda två.

För en liten stund sedan ringde min mobil, och ett för mig okänt Bodennummer visades på skärmen. SJUKT BARN tänkte jag direkt, som är osäker på om jag har telefonnumret till skolan inlagt. Men nej, nej, nej. Det visade sig vara från Coop Forum som berättade att Astrids svarstalong hade blivit dragen som vinnare!

Längtar orimligt mycket tills jag ska hämta henne på fritids och berätta den glada nyheten. Nu ska jag försöka komma ner på jorden och plocka ur diskmaskinen innan jag fortsätter plugga intravenösa infusionsbehandlingar.

Gymnastikpåsen i fråga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar