måndag, mars 28, 2011

Dag 28 - Det här saknar jag

Min familj! Äldsta syrran med familjen i Skåne, Mamma (och snart pappa) i Småland samt mellan och yngsta syrran med tillhörande karlar i Stockholm. Det är alldeles för långt mellan oss och jag saknar att kunna dela vardagen med dem. Det gör bloggen rätt viktig för mig, här kan dom hålla koll på oss och följa hur Astrid växer och utvecklas.

Kan inte ni också börja blogga familjen (eller börja om igen för äldsta systerns del)? Mamma, jag har ett perfekt namn till din blogg- Flykten till Småland!

På alla bilder jag hittat där vi är någorlunda samlade är det alltid någon som har n mindre smickrande min. Det får bli bildlöst, jag tar inte risken att bli lynchad!

4 kommentarer:

  1. Anonym16:52

    Har fått påtryckningar från andra håll också om den där bloggen :) ska ta tag i saken! Verkligen glad att vi har din blogg att följa, så får man ju se den lille med.
    och blir det inte innan så ses vi i september i alla fall, alltid något, trots att jag helst skulle sätta mig på första bästa flyg till hemtrakterna nu med detsamma!!! ///skånesyster

    SvaraRadera
  2. Anonym18:08

    Saknar dig också gulleplutt! Men jag vet inte om jag har nog med tålamod för att sköta en blogg =)
    /Jess

    SvaraRadera
  3. Har alla flytt söderut eller är det månne du som flytt norrut? Jobbigt långa avstånd hur som helst!

    SvaraRadera
  4. Ja, jätteskönt :) Så roligt att då se det lilla livet!
    Jaa, ska bli jättekul med en till liten tjej ;D

    SvaraRadera