fredag, mars 04, 2011

Igår&idag

Igår var vi ett gäng mamas och barn som käkade lunch i Blåsmark och surrade, mycket trevligt tjejer, det gör vi om! Fillan var gullig och passade "lilla Astrid" som han kallar henne, när hon sov i vagnen. Hugo och Melvin var på lika strålande humör som vanligt och Astrid som var enda hönan i tupphuset var lite mer svårflörtad. Vi gissar och hoppas att kompisen i Maries mage är en tjej, så att det blir lite mer jämställt på våra lekdejter ;)

På kvällen begav vi oss mot Barnens Hus som hade kvällsöppet 19-21 och bra erbjudanden. Vi trodde att det skulle vara lugnt, men det var det absolut inte! Parkeringen var proppfull, och kön till kassan lika lång som till Kina. Vi hade turen att få träffa Astrids kompis Edvin som också var där med sin mamma och pappa, och fick med oss en bilbarnstol hem. Det dröjer nog ett bra tag tills hon växt ur babyskyddet, men med den fina rabatten kändes det smart att passa på och inhandla nästa stol. En Britax Hi-Way blev det, ordinarie pris är 2895kr men vi betalade 1999kr.

Idag har mamman städat här hemma, och vi har tagit en promenad med Grannen. Mycket skönt i det vackra vädret! Strax ska vi bege oss mot babymassage på BVC, och efter det ska vi hämta pappan som får helg. Vi hoppas på kanonväder så vi får njuta av solen, kanske det rent utav börjar vara dax att skotta av altanen?


Nya stolen, bild från Little Kids Corner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar