fredag, mars 25, 2011

Underbara fredag!

Vilken otroligt fin dag vi haft idag! Den lilla vaknade med ett leende då det var dags för pappan att kliva upp klockan 6, men somnade om tätt intill mig och vi vaknade inte förrän halv 9. En timme låg vi kvar i sängen och diskuterade världsliga ting, sjöng roliga visor och mamman kittlades litegrann.

Under dagen har det städats och donats här hemma då den lilla vilat, och när hon varit vaken har vi dansat runt här hemma, fotat lite och haft det mysigt. En sväng till stan hann vi också med efter att pappan kommit hem, ska visa senare i helgen vad vi handlat. När det började närma sig läggdax för Astrid tog hon och jag ett bad, vi måste ju vara rena och fina till morgondagens bröllop! Efter badet och insmörjning (hon är väldigt torr i vecken på armar och ben samt på öronen) låg vi på vår säng och myste en stund innan hon fick kvällens sista mål och sedan blev närbäddad och fick en puss på pannan.

Idag har det varit så otroligt lätt att vara mamma till fröken Astrid Stråmo! Ljuva, underbara unge! Har letat reda på lite barnvisor på spotify, hittade nyss Videvisan och lyssnade på den. Kan säga att det var så otroligt nära att jag började grina, känslan då hon är orolig men lugnar sig i famnen då man vaggar henne och sjunger, det är banne mig något av det finaste som finns.

Efter den lillas sänggående gräddade jag våfflor som vi åt med glass under början av Let's dance. Nu kom pappan just hem efter ett äventyr i skidspåret, han är nog inte riktigt klok? Dax för kramar i soffan! Sköna, sköna, sköööööna fredag!

2 kommentarer:

  1. Låter som en perfekt dag!

    SvaraRadera
  2. Jag vet faktiskt inte hur man gör för att dela med sig av en lista, men vet att det går. Vet du hur man gör? Isf kan jag absolut göra det! :)

    SvaraRadera