måndag, maj 21, 2012

Lite trädgårdsprojekt

Nu är sommarens trädgårdspysslande i full gång. Idag har vi plockat fram utemöblerna, köpt vaxduk som vi klätt in bordsskivan med, köpt blommor och planterat dem i krukorna på bron, pappan har trollat bort häcken och vi har köpt en korg att ha Astrids uteleksaker i. Kvar är bara de små snabba projekten att skrapa och måla skiljeväggen på altanen, bygga samt måla ett staket och bygga ett trädäck på framsidan, borde väl vara gjort i en handvändning..Sen kanske jag inte ska glömma att det ska bli fason på gräsmattan också, men det ligger inte på oss, utan det är de som grävde för fjärrvärmen i höstas ansvariga för.

Nåväl, tur att jag har en pappaledig hemmafixare till sambo, Astrid hjälper så gärna till med vad man än håller på med utomhus, så han har ju två extra små händer till hjälp om dagarna.



Stackars äppelträdet har gått en fasansfull död till mötes


5 kommentarer:

  1. Oj vad mycket ni hunnit idag!

    SvaraRadera
  2. Vilka roliga trädgårdspyssel ni har framför er, känns lite som våra. Det borde väl vara klart imorgon eller vad tror du ;-)

    Jag tror att J skulle vägra följa med på en middagsbjudning om han var tvungen att ha kostymen på sig. Det absolut värsta han vet ;-)

    Oj nu blir jag nyfiken på vad det är för nakenchock som det bjöds på.

    SvaraRadera
  3. Anonym06:05

    stackars barn vad påklädd du är,kom till mormor jag hade+26 i går så nu är det shorts somgäller. Ha det bra mamma/mormor

    SvaraRadera
  4. Vilken liten söt busunge på sista bilden :-)

    En korg för uteleksaker var en bra idé, Alice saker är strösslade så fint över hela gräsmattan här :-)

    SvaraRadera
  5. Mormor: Snart kommer lilla odjuret och plockar blommor i dina rabatter..Se till att pappa gjort staket runt dem du är rädd om! HEHE!

    SvaraRadera